Dodeljeni sertifikati polaznicima

Dodeljeni sertifikati polaznicima u okviru projekta „Unapređenje zapošljivosti diplomaca kroz obuku i praksu“

Projekat „Unapređenje zapošljivosti diplomaca kroz obuku i praksu“ koji je sproveden u okviru programa „Znanjem do posla“, finansiranog od strane Švajcarske Agencije za razvoj – SDC, a koji sprovodi IP Consult, završen je svečanom dodelom sertifikata polaznicima ovog projekta.

Specijalizovane treninge završilo je 18 kandidata, od kojih je 14 primljeno na praksu u kompanijama Aluroll doo, Watchout security doo, Vulović transport doo i GM Konsalting doo..

Praksa u kompanijama trajala je od 16. januara do 28. februara i u ovom periodu mladi  diplomirani ekonomisti i mašinski inženjeri imali su priliku da se pripreme sa posao Agenta B2B prodaje. Imajući u vidu da je konsultativna prodaja kompleksan proces i neophodan u svakoj kompaniji, znanje i veštine koje su kandidati stekli kroz ovu obuku i praksu povećavaju njihovu konkurentnost na tržištu rada.

O uspešnosti projekta govori i činjenica da su nakon specijalizovanih treninga 3 kandidata pronašla zaposlenje, dok se nakon završene prakse još 4 kandidata zaposlilo i to u kompanijama u kojima su obavljali praksu.

[widgetkit id=1614]