O nama

Inovacija

GM Konsalting je uvek u potrazi za novim procesima, idejama i načinima za stvaranje vrednosti. Taj fokus prenosimo i na sve naše klijente i projekte.

Znanje

Naša snaga dolazi iz skoro 20 godina iskustva u konsaltingu. Oslanjamo se na najnovije informacije i istraživanja da bismo doneli prave odluke za Vas.

Razvoj

Kroz saradnju sa mnogobrojnim partnerima i institucijama, pomažemo dugogodišnji razvoj naših klijenata kao i lokalne i regionalne privrede.

GM Konsalting doo je osnovan 2001. godine, i tokom svih ovih godina, u radu sa klijentima, trudili smo se da shvatimo potrebe i zahteve malih i srednjih preduzeća, i prepoznamo probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju.

Naše poslovanje se zasniva prvenstveno na međusobnom poverenju i poslovnoj etici. Mi verujemo da stručnim pristupom, iskustvom i napornim radom možemo da rešimo većinu vaših problema.

GM Konsalting je tu zbog onih koji shvataju da su nove tehnike i novi načini poslovanja neminovnost u vremenu koje dolazi.

Naša vizija je da postanemo lideri u polju pružanja konsultantskih usluga i važan partner u podizanju konkurentnosti poslovnog sektora.

Naša misija je borba protiv mita, korupcije i svih drugih oblika prevare koji se mogu pojaviti u organizaciji i usporiti ili čak zaustaviti njen rast i razvoj!

U skladu sa postavljenom misijom i vizijom uvek nastojimo da svoje usluge prilagodimo potrebama naših klijenta. To postižemo konstantnim unapređenjem postojećih ali i uvođenjem novih usluga:

Garancija kvaliteta naših usluga je i posedovanje CMC sertifikata za individualne, profesionalne, poslovne konsultante.

Zašto GM-Konsalting?

Iskustvo i znanje
Mreža iskusnih profesionalaca
Posvećenost rastu i razvoju Vašeg biznisa

CMC sertifikat

CicmciMC sertifikat udruženja dodeljuju u skladu s globalnim standardima kvaliteta Međunarodnog veća udruženja poslovnih savetnika (ICMCI) u više od četrdeset zemalja sveta (u Evropi, Aziji, SAD i Australiji).

CMC je jedini svetski priznati sertifikat i brend za individualne profesionalne poslovne konsultante – prepoznatljivi znak izvrsnosti!