Program za menadžere

Šta kompanija dobija?

Kada menadžeri Vaše kompanije prođu ovaj trening program i ovladaju novim veštinama, to će Vam omogućiti:

 • Veću uštedu – bolje upravljanje troškovima, novčanim tokovima, procesom nabavke i zalihama
 • Napredak u prodaji – unapređenje veštine prodaje i pregovaranja, bolje planiranje i sprovođenje zadatih ciljeva
 • Efikasnije upravljanje rizicima – identifikacija kritičnih tačaka poslovanja i savladavanje tehnika upravljanja rizikom od prevarnih radnji
 • Bolju međusektorsku saradnju – unapređenje veštine komunikacije, rada u timu i efikasnih liderskih veština
 • Unapređenje procesa donošenja odluka – strateško razmišljanje uz sagledavanje šire slike poslovanja i izbegavanje donošenja impulsivnih i nepromišljenih odluka
 • Lakše upravljanje i rešavanje problema – veštine analitičkog razmišljanja i identifikacije problema, procena relevantnih informacija, izbor najbolje opcije i primena adekvatnih rešenja

  TRENING PROGRAM/3 MODULA

  Ovaj trening program dizajniran je za obuku/izgradnju efikasnog srednjeg menadžmenta.

  Moduli su koncipirani tako da polaznik kompletnog programa stekne dovoljno veština i znanja za efikasno obavljanje svog posla.

  Implementacija programa: 3 meseca

  Dinamika održavanja treninga: 3 treninga mesečno

  Treninzi će se održavati subotom kako bi polaznici bili u mogućnosti da učešće na treningu usklade sa svojim poslovnim obavezama.

  Moduli:

  PRILAGOĐAVANJE
  IN – HOUSE TRENING

  U slučaju da Vam određene teme ili celi moduli iz ovog programa ne odgovaraju, mi ćemo ih prilagoditi ili jednostavno zameniti temama koje su Vama potrebne.
  Pre održavanja treninga, tim GM Konsaltinga održaće sastanak sa Vama na kojem ćemo bliže odrediti konkretne potrebe u domenu razvoja zaposlenih.

  Nakon toga, pristupićemo izradi konkretnog treninga za Vaše potrebe (prilagođavanje postojećih tema). Ovaj trening fokusiraće se na probleme/teme koje si za Vas ključne.
  Za in-house treninge postoji mogućnost odabira modula koji odgovaraju Vašim potrebama i prilagođavanje termina za održavanje treninga.