Prva simulacija biznisa uspešno održana!

Written by admin. Posted in Vesti

GM Konsalting u partnerstvu sa Business Today International sproveo je prvu simulaciju poslovanja u Srbiji:

Managing Business Today

Ovo je jedinstvena biznis simulacija koja na kreativan način pomaže u demistifikaciji finansija. MBT  učesnike vodi kroz sve faze poslovnog procesa sa posebnim akcentom na  finansijske implikacije svih odluka u preduzeću.

Simulacija je održana u Kragujevcu, 26. i 27. januara, u hotelu Zelengora. Na simulaciji je učestvovalo 12 kandidata, predstavnika firmi, mladih preduzetnika i studenata. Gost predavač bio je Peter Knox, suvlasnik Business Today International, sa više od 20 godina iskustva u kreiranju i sprovođenju poslovnih simulacija.

Dvodnevni događaj obeležen je vrlo prijatnom i dinamičnom atmosferom, a naši kandidati su na zabavan i nesvakidašnji način imali priliku da steknu nova znanja i veštine. Oduševljenje polaznika nije izostalo, a posebno nas raduje činjenica da će nove veštine  polaznicima koristiti u realnom poslovanju.

Ovo je bio jedan od glavnih utisaka  jednog od naših kandidata:

„Kompletna simulacija je bila odlična, ekonomija u “malom”. Posao koji obavljam podrazumeva obuke i trudiću se da u njih unesem više praktičnog i više igre jer iz pozicije učesnika vidim koliko je to korisno.“
Ivan Marković, koordinator za razvoj, Biznis Inovacioni Centar u Kragujevcu

Motivisani uspehom prve simulacije, radujemo se što ćemo u narednim mesecima organizovati nove simulacije. Za sve informacije o narednim simulacijama pratite naš sajt.

Očekujemo Vas!