O nama

O GM Konsaltingu

onamaGM Konsalting doo je osnovan  2001. godine, sa misijom da pomogne malim i srednjim preduzećima da povećaju konkurentnost i profitabilnost svog poslovanja i ubrzaju rast i razvoj, kako na domaćem tako i na inostranom tržištu, obezbeđujući širok spektar konsalting i trening usluga.

U radu sa klijentima, shvatili smo potrebe i zahteve tržišta malih i srednjih preduzeća, i prepoznali probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju.Naše poslovanje se zasniva prvenstveno na međusobnom poverenju i poslovnoj etici. Mi verujemo da stručnim pristupom, iskustvom i napornim radom možemo da rešimo većinu Vaših problema. GM Konsalting je tu zbog onih koji shvataju da su nove tehnike i novi načini poslovanja neminovnost u vremenu koje dolazi.

Ono čime merimo vrednost našeg rada je uspešnost naših klijenata.

Naša vizija je da postanemo lideri u polju pružanja konsultantskih usluga i u poslovnoj edukaciji na Balkanu.

U skladu sa postavljenom misijom i vizijom uvek nastojimo da svoje usluge prilagodimo potrebama naših klijenta. To postižemo konstantnim unapređenjem postojećih ali i uvođenjem novih usluga.

Garancija kvaliteta naših usluga je i posedovanje CMC sertifikata za individualne, profesionalne, poslovne konsultante.

Zašto izabrati GM-Konsalting?

Iskustvo – dugogodišnji rad u sferi ekonomije i biznisa
Mreža – naša mreža iskusnih profesionalaca je vešta u pronalaženju balansa između kvaliteta, cene, efikasnosti i rezultata
Fokus – podrška Vašem biznisu u rastu i razvoj

CMC sertifikat

CicmciMC sertifikat udruženja dodeljuju u skladu s globalnim standardima kvaliteta Međunarodnog veća udruženja poslovnih savetnika (ICMCI) u više od četrdeset zemalja sveta (u Evropi, Aziji, SAD i Australiji).

CMC je jedini svetski priznati sertifikat i brend za individualne profesionalne poslovne konsultante – prepoznatljivi znak izvrsnosti!

Preuzmite brošure u PDF formatu

pdficon

O nama

pdficon

O CMC sertifikatu

pdficon

Finansijska Forenzika

Gde se nalazimo?

Kontakt

  • Tel: +381 (34) 304 925
  • Fax: +381 (34) 304 926
  • office@gmkonsalting.com
  • Nikole Pašića 7/II-12
  • 34000 Kragujevac
  • Srbija