O nama

onamaGM Konsalting doo je osnovan 2001. godine, i tokom svih ovih godina, u radu sa klijentima, trudili smo se da shvatimo potrebe i zahteve malih i srednjih preduzeća, i prepoznamo probleme sa kojima se svakodnevno suočavaju.

Naše poslovanje se zasniva prvenstveno na međusobnom poverenju i poslovnoj etici. Mi verujemo da stručnim pristupom, iskustvom i napornim radom možemo da rešimo većinu vaših problema.

GM Konsalting je tu zbog onih koji shvataju da su nove tehnike i novi načini poslovanja neminovnost u vremenu koje dolazi.

Naša vizija je da postanemo lideri u polju pružanja konsultantskih usluga i važan partner u podizanju konkurentnosti poslovnog sektora .

Naša misija je borba protiv mita, korupcije i svih drugih oblika prevare koji se mogu pojaviti u organizaciji i usporiti ili čak zaustaviti njen rast i razvoj!

U skladu sa postavljenom misijom i vizijom uvek nastojimo da svoje usluge prilagodimo potrebama naših klijenta. To postižemo konstantnim unapređenjem postojećih ali i uvođenjem novih usluga:

Garancija kvaliteta naših usluga je i posedovanje CMC sertifikata za individualne, profesionalne, poslovne konsultante.

Zašto izabrati GM-Konsalting?

Iskustvo i znanje
Mreža iskusnih profesionalaca
Posvećenost rastu i razvoju Vašeg biznisa

CMC sertifikat

CicmciMC sertifikat udruženja dodeljuju u skladu s globalnim standardima kvaliteta Međunarodnog veća udruženja poslovnih savetnika (ICMCI) u više od četrdeset zemalja sveta (u Evropi, Aziji, SAD i Australiji).

CMC je jedini svetski priznati sertifikat i brend za individualne profesionalne poslovne konsultante – prepoznatljivi znak izvrsnosti!

Preuzmite brošure u PDF formatu

pdficon

O nama

pdficon

O CMC sertifikatu

pdficon

Finansijska Forenzika